RAKENNETAAN YHDESSÄ ASIAKKUUKSIA JA HUIPPUTIIMEJÄ!

Olipa kyse tilaisuudesta asiakkaan, yhteistyökumppanin tai oman henkilöstön kanssa, Levi Ski Resort tarjoaa ryhmille korkealuokkaisen ja räätälöitävän palvelukokonaisuuden ainutlaatuisissa puitteissa Lapin luonnon keskellä. Tuo tiimisi, jälleenmyyjäsi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi kokemaan ikimuistoinen elämys Suomen suosituimman hiihtokeskuksen sykkeessä!

Lataa oppaamme yrityksille hintatietoineen. Rakennetaan teille yhdessä vaikuttava ja tuloksekas yritystilaisuus.

Levi_Ski_Syksy_Talvi_2020_Yritystilaisuudet_opas_kansi-1
LATAA ILMAINEN OPAS
Levi_bikepark_juhannus-2022_2080-1

Opastettu Levi Bike Park -kierros

Kolmen tunnin kurssilla sertifioidut kouluttajamme opastavat ryhmänne turvallisesti alamäkipyöräilyn saloihin. Tästä voi helposti tarttua mukaan uusi harrastus!

Oikea ajoasento ja pyöränhallinta auttavat pyöräilijää tiukassakin paikassa. Aloitamme helpoilta reiteiltä ja siirrymme eteenpäin ryhmän taitotasosta riippuen. Tämä setti vie tiimisi uusiin tunnelmiin, ja ajatukset saadaan tuuletettua kaikesta muusta.

Kysy lisää

Levi-summer-resort-aikuisten-seikkailupaketti

Jännitystä Levin seikkailupuistossa

Tuo tiimisi seikkailuun yhteen Euroopan laajimmista ja monipuolisimmista seikkailupuistoista!

Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu’uilla. Hyppää pois mukavuusalueeltasi ja liidä Santa’s Ziplinellä uusiin tuuliin! Seikkailun jälkeen voitte täydentää energiatasot buffetlounaalla seikkailupuiston vieressä sijaitsevassa Gondoliravintolassa.

Kysy lisää

 

Levi_20211009_8742

Maastopyöräretki tunturiin

Lähde tiimisi kanssa Levitunturin upeisiin maisemiin pyöräretkelle.

Vuokraamostamme saatte niin maastopyörät kuin sähköpyörätkin, joilla voitte lähteä tutustumaan Levin upeisiin maisemiin! 

Kysy lisää

 

Levi West Point Early Bird

Early Bird Ski West Pointilla

Aikainen lintu madon nappaa! Meillä ryhmäsi voi aloittaa päivän tuoreeltaan lanatussa rinteessä yksinoikeudella ennen hiihtokeskuksen aukeamista.

Avaamme uuden, tyylikkään Levi West tuolihissin vain sinun ja ryhmäsi yksityiskäyttöön, ennen normaalia avaamisaikaamme. Myös ammattitaitoinen hiihdonopettaja on mukananne aamun ylellisessä lasketteluhetkessä. Levi West on varattavissa käyttöönne viikon jokaiselle aamulle 8.00-9.30.

Kysy lisää

Levi World Cup -ratalaskukilpailut

Levi World Cup -ratalaskukilpailut

Onko vihdoin aika selvittää, kuka on porukan Palander ja kuka Poutiainen?

Järjestämme tiimillesi leikkimielisen ratalaskukilpailun jo legendaariseksi muodostuneen Levi World Cup -kilpailun tunnelmissa. Kisata voi joko pareittain tai yksin, mikä vain sopii parhaiten ryhmällenne!

Kysy lisää

Levi_February2021_3605

Rinnepäivä opettajan kanssa

Oppivatko vanhat koirat uusia temppuja? Se selviää, kun vietätte kokonaisen rinnepäivän ammattitaitoisen opettajamme kanssa!

Päivän aikana tutustutaan Levin rinteisiin joka kulmalta, kohennetaan jokaisen osallistujan laskutaitoja sekä pidetään hauskaa! Päivä räätälöidään toiveidenne mukaan jokaisen laskutaidot huomioon ottaen.

Kysy lisää

 

Levi_February2021_4249

Skinnaillen tunturiin

Mitkä ihmeen nahat, cramponit, piipparit ja sondit? Selvitä skinnailun perusteet rennolla retkellä tunturin takamaastoon, ammattitaitoisen opettajamme kanssa!

Nousemme rinnettä ylös nousukarvojen avulla ja laskettelemme alas valitun rinteen. Paikka valitaan päivän mukaan sekä ryhmän taitotasosta riippuen.

Kysy lisää

 

Ota yhteyttä

niin rakennetaan yhdessä teille ikimuistoisia hetkiä Levillä!

© 2022 Oy Levi Ski Resort Ltd