RAKENNETAAN YHDESSÄ ASIAKKUUKSIA JA HUIPPUTIIMEJÄ!

Olipa kyse tilaisuudesta asiakkaan, yhteistyökumppanin tai oman henkilöstön kanssa, Levi Ski Resort tarjoaa ryhmille korkealuokkaisen ja räätälöitävän palvelukokonaisuuden ainutlaatuisissa puitteissa Lapin luonnon keskellä. Tuo tiimisi, jälleenmyyjäsi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi kokemaan ikimuistoinen elämys Suomen suosituimman hiihtokeskuksen sykkeessä!

Lataa oppaamme yrityksille hintatietoineen. Rakennetaan teille yhdessä vaikuttava ja tuloksekas yritystilaisuus.

Levi_Ski_Syksy_Talvi_2020_Yritystilaisuudet_opas_kansi-1
LATAA ILMAINEN OPAS
Levi West Point Early Bird

Early Bird Ski West Pointilla

Aikainen lintu madon nappaa! Meillä ryhmäsi voi aloittaa päivän tuoreeltaan lanatussa rinteessä yksinoikeudella ennen hiihtokeskuksen aukeamista.

Avaamme uuden, tyylikkään Levi West tuolihissin vain sinun ja ryhmäsi yksityiskäyttöön, ennen normaalia avaamisaikaamme. Levi West on varattavissa käyttöönne viikon jokaiselle aamulle 8.00-9.30.

Levi World Cup -ratalaskukilpailut

Levi World Cup -ratalaskukilpailut

Onko vihdoin aika selvittää, kuka on porukan Palander ja kuka Poutiainen?

Järjestämme tiimillesi leikkimielisen ratalaskukilpailun jo legendaariseksi muodostuneen Levi World Cup -kilpailun tunnelmissa. Kisata voi joko pareittain tai yksin, mikä vain sopii parhaiten ryhmällenne!

Levi_February2021_3605

Rinnepäivä opettajan kanssa

Oppivatko vanhat koirat uusia temppuja? Se selviää, kun vietätte kokonaisen rinnepäivän ammattitaitoisen opettajamme kanssa!

Päivän aikana tutustutaan Levin rinteisiin joka kulmalta, kohennetaan jokaisen osallistujan laskutaitoja sekä pidetään hauskaa! Päivä räätälöidään toiveidenne mukaan jokaisen laskutaidot huomioon ottaen.

 

Levi_February-2023_4595

Skinnaillen tunturiin

Mitkä ihmeen nahat, cramponit, piipparit ja sondit? Selvitä skinnailun perusteet rennolla retkellä tunturin takamaastoon, ammattitaitoisen opettajamme kanssa!

Nousemme rinnettä ylös nousukarvojen avulla ja laskettelemme alas valitun rinteen. Paikka valitaan päivän mukaan sekä ryhmän taitotasosta riippuen.

 

Nuotio_ja_nainen_taustalla_FullRes-1

TUNNELMOINTIAKODASSA

Raikas tunturituuli ja sen jälkeen kodan lämpö. Itse paistettu tikkupulla ja pannukahvi kuksasta. 

Talvikaudella kodan vuokraus onnistuu iltaisin rinteiden sulkeuduttua. Tehkää illasta seikkailu ja retkeilkää lumikengillä otsalamppujen valossa kodalle! Kesäisin ja syksyin kotia on mahdollista vuokrata myös päiväsaikaan. Pyöräilkää ensiksi Levin kierros tai patikoikaa jalan Levin Jääkausi-polku, ja suunnatkaa sitten kodalle rentoutumaan!

Levi_bikepark_juhannus-2022_2080-1

Opastettu Levi Bike Park -kierros

Kolmen tunnin kurssilla sertifioidut kouluttajamme opastavat ryhmänne turvallisesti alamäkipyöräilyn saloihin. Tästä voi helposti tarttua mukaan uusi harrastus!

Oikea ajoasento ja pyöränhallinta auttavat pyöräilijää tiukassakin paikassa. Aloitamme helpoilta reiteiltä ja siirrymme eteenpäin ryhmän taitotasosta riippuen. Tämä setti vie tiimisi uusiin tunnelmiin, ja ajatukset saadaan tuuletettua kaikesta muusta.

Levi-summer-resort-aikuisten-seikkailupaketti

Jännitystä Levin seikkailupuistossa

Tuo tiimisi seikkailuun yhteen Euroopan laajimmista ja monipuolisimmista seikkailupuistoista!

Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu’uilla. Hyppää pois mukavuusalueeltasi ja liidä Santa’s Ziplinellä uusiin tuuliin! Seikkailun jälkeen voitte täydentää energiatasot buffetlounaalla seikkailupuiston vieressä sijaitsevassa Gondoliravintolassa.

 

Levi_SSA_2022_Seikkailupuisto©PTB-Creative_WebRes-27 padel-1

HAUSKA JA KOUKUTTAVA PADEL

Arktinen tunturimaisema ja Suomen pohjoisin padel-kenttä kutsuu pelaamaan! Pelien jälkeen voitte täydentää energiatasot buffetlounaalla vieressä sijaitsevassa Gondoliravintolassa.

Padelin virallinen pelimuoto on nelinpeli, mutta harjoitella voi hyvin myös kahdestaan. Ryhmänne ollessa isompi, voitte myös vuokrata viereisen tenniskentän käyttöönne tai vuoroa odotellessa haastaa toisianne viereisellä frisbeegolf –radalla! 

Levi_20211009_8742

Maastopyöräretki tunturiin

Lähde tiimisi kanssa Levitunturin upeisiin maisemiin pyöräretkelle.

Vuokraamostamme saatte niin maastopyörät kuin sähköpyörätkin, joilla voitte lähteä tutustumaan Levin upeisiin maisemiin! 

LATAA OPPAAMME HINTATIETOINEEN

LATAA OPAS